Най-идейните дизайнерски мебели за градината

Няколко креативни идеи за градински мебели

Ако вие сте на мнение, че подборът на мебели е от значение само за интериора на вашия дом, със сигурност грешите, тъй като независимо колко добре сте спретнали всичко у дома, ако екстериорът ви е занемарен и неподдържан, забравете да каните приятели там. И за да може да се похвалите със своята градина, ние сме приготвили няколко от най-красивите градински мебели за вас.

Добрите стари палети са невероятни за направата на пъстра и нестандартна маса за навън. А боядисването им с искрящи и ярки цветове ще превърне неделното приятелско събиране в истинско парти.

мебели от палети
Градинска маса от шарени палети

Не е необходимо да харчите куп пари за класически мебели от магазините, като само с помощта на една голяма щайга може да си създадете стол за чудо и приказ. Изключително авангардна и интересна, тази градинска мебел ще грабне всеки неин посетител.

идеи за стол
Градински фотьойл, направен от пластмасова щайга

Особено неочаквано е предназначението на вече използвана макара за кабели, а именно за създаването на градинска маса. Няма как да не останете забелязани с тази изчистена и шикозна мебел.

маса от макара
Дървена масичка от макара за кабели

Бъчвата е отлично средство, от което се изработва страхотна малка външна масичка. Дървото си подхожда с повечето други мебели и е много подходящо за екстериора.

Маса от бъчва
Сладурска маса от стара бъчва

Ако искате да привлечете мъжката част от семейството при вас, то със сигурност трябва да заложите на този диван, създаден изцяло от гуми. Няма как да не трогне и най-здравия мъж.

идеи за диван от гуми
Авангарден диван от автомобилни гуми

Изумително е как едно старо и неизползваемо пиано може да се превърне в  изключително красив цветарник и водопад. Със сигурност ще се почувствате сякаш сте в Страната на чудесата.

пияно водопад
Красив градински цветарник в пиано

Друга невероятна идея са стойките за метални саксии с цветя, които са пригодени от обикновени дървени стълби. Поглеждайки ги, те излъчват доза ретро стил, и едновеременно с това и кокетност.

Етажерки от стълби
Олдскуул етажерки от стари стълби

Ако току-що се счупили голяма саксия с цвете, не се ядосвайте, защото тя може да се превърне в абсолютно пиршество за очите, в което да се присядат дори няколко вида растения.

идеи за саксия

Описание: Хитро преобразяване на счупена саксия

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *