Доставка

Условия за доставка

1. При поръчка на заяваният от Вас артикул, ще получите съобщение с информация за поръчката си. Доставката се осъществява с любезното съдействие на куриерска фирма Еконт. При поръчка е необходимо да бъдат въведени точни данни ( адрес, телефон за връзка, име на получател и имейл).

2. В рамките на деня Вашата поръчка ще бъде обработена, когато направите заявката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на въведените от Вас данни.

3. Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни, ако продуктът е наличен. Имате възможност да изберете дата и час на доставка, като предварително е необходимо да сте заявили тази опция. Ако има непредвидено забавяне на доставката, ние ще Ви уведомим по имейл.

4. Поръчаният от Вас артикул се заплаща чрез наложен платеж при доставка.Доставка

5. Цената за доставката зависи от теглото и обема на пратката, както и тарифния план ( дали ще е до адрес или до офис ). Най-долу са описани тарифите в зависимост от спецификите на продукта.

5. Опаковката на изделието се определя в зависимост от вида на стоката (чуплива, нечуплива) и ползваният транспорт за доставка. В случай на констатиран дефект, липсващи части или несъответствие с обявените в описанието на продукта параметри, потребителят има право на рекламация, според ЗЗП. Рекламацията се осъществява в момента на доставката като се съставя констативен протокол. При предявяване на рекламация потребителят има право да изиска възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или намаление от цената.

6. Ако НЕ са констатирани несъответствия или дефекти по продукта, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. Клиентът може да откаже стоката, но ще е необходимо да поеме разходите по доставка и връщане на стоката.

7. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посоченият от него адрес, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.

8. Заплащането на дължимата сума за продукта става при получаване на стоката от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

10. В случай, че трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката, освен ако не е юридически упълномощен да представлява лицето.

Цени за доставка:

  • Доставка за град София: 20 лв.
  • Доставка за област София: 25 лв.
  • Доставка до други градове: 50лв.
  • Взимане от място: Безплатно + 10% отстъпка от цената

„ХрисАрт – Кашпи, саксии и идеи за градината“ си запазва правото да променя по всяко време цените на предлаганите в сайта продукти.